вівторок, 12 травня 2020 р.

Фестиваль професій «Онлайн-гостини в ТНПУ»

До уваги випускників 2020 року! Тернопільський національний педагогічний університет ім.В.Гнатюка запрошує  відвідати фестиваль професій «Онлайн-гостини в ТНПУ», який  відбуватиметься на всіх факультетах в окремі дні. 


Будьте уважні, адже впродовж фестивалю відбудеться ІІ тур Всеукраїнської олімпіади ТНПУ-2020, завдяки участі в якій ви зможете здобути до 20 додаткових балів на ЗНО. 





Організатори підготували  неймовірні сюрпризи: віртуальні знайомства, відеоконференції, 3Д-екскурсії, онлайн-зустрічі, презентації, новинки із світу трендових професії та ще багато цікавого. 

Фестиваль професій «Гостини в ТНПУ» – вже традиція. Щороку він об’єднував у стінах університету тисячі абітурієнтів з усієї України. Цей рік попри всі труднощі не став винятком. Гостини відбудуться, зміниться лише звичний формат проведення на онлайн. Всі події відбуватимуться на офіційних каналах ТНПУ у соціальних мережах «Фейсбук», «Інстаграм», «Телеграм», «Ютуб», а також в режимі відеоконференцій за допомогою онлайн-платформи Zoom.



 Програма фестивалю професій 

«Онлайн-гостини в ТНПУ»


18 травня – факультет педагогіки і психології

19 травня – географічний факультет

20 травня – фізико-математичний факультет

21 травня – хіміко-біологічний факультет

22 травня – факультет мистецтв

25 травня факультет іноземних мов

26 травня – інженерно-педагогічний факультет

27 травня – історичний факультет

28 травня – факультет фізичного виховання

29 травня факультет філології і журналістики


Немає коментарів:

Дописати коментар