середу, 5 січня 2022 р.

коворкінг ЗОШ№19

 


08.12.2021р. у ТЗОШ№19 відбувся коворкінг «Булінг: поняття, причини та наслідки» для класних керівників 1-11 класів. До коворкінгу он-лайн було залучено також працівників психологічної служби закладів освіти міста .


Захід проводився з метою розширення інформації про причини, прояви та наслідки шкільного булінгу і мобінгу, вироблення важливих навичок міжособистісної взаємодії учасників освітнього процесу, формування системи психолого-педагогічних дій з протидії шкільному булінгу та мобінгу, удосконалення навиків ефективного спілкування та раціональної поведінки педагогів під час конфліктів.

У ході проведення коворкінгу учасники знайомились з поняттям булінгу, його ознаками, різновидами та дійовими особами, відповідальністю за вчинені дії. У практичній частині коворкінгу учасники досліджували, вивчали, аналізували відповідні практичні відеокейси про випадки булінгу та формували алгоритм дій для їх розв’язання, заслуховували обґрунтування правильності дій від експертів та робили висновки щодо використання отриманих знань у практиці роботи класного керівника.

У якості експертів до роботи коворкінгу були залучені Яремко О. М., канд. юрид. наук, доц. кафедри психології та соціальної роботи ЗУНУ, Надвинична Т. Л., канд. псих. наук, доц. кафедри психології та соціальної роботи, керівник психологічної служби ЗУНУ, Несмашна Г.Є., психолог, Нюня Т.Л., консультант ТКМЦНОІМ, практичні психологи ТЗОШ№11 Тригук О.С., ТЗОШ№18 Осуховська І.М. , ТЗОШ№20 Шевчук О.І.








Немає коментарів:

Дописати коментар