неділю, 10 травня 2020 р.

Тест на Ваш рівень тривожності, стресу та депресії


Тест на Ваш рівень тривожності, стресу та депресії

Тест IDR-ASD© призначений для визначення рівня негативних станів, як-от тривожності, стресу та депресії. Цей тест дозволить визначити Ваш психічний стан за допомогою шкал, що відповідають станам тривожності, стресу та депресії. 

Тест можна пройти он-лайн за посиланням нижче.

https://www.idrlabs.com/ua/anxiety-stress-depression/test.php

Спираючись на клінічні дані та дослідження, цей тест визначає Ваш поточний рівень тривожності, стресу та депресії відповідно до стандартизованих науково обґрунтованих показників. 
Хоча всі ми час від часу перебуваємо у тривожному, стресовому і навіть депресивному стані, особливо високі показники цих параметрів можуть перешкоджати людині вести звичайний спосіб життя і спровокувати цілу низку різноманітних розладів здоров’я. Проте, з цими негативними станами можна боротися, і часто саме усвідомлення проблеми – це перший крок до її вирішення.


Проте, варто зауважити, що результати тесту необов’язково збігатимуться з реальними клінічними дослідженнями, проведеними дипломованими медичними працівниками з особистою присутністю респондента, численними бесідами з респондентом та його чи її особистими і сімейними даними, зокрема.

Тест IDR-ASD© є власністю IDR Labs International.

Немає коментарів:

Дописати коментар