середу, 27 січня 2021 р.

сторі-баттл "Формула майбутнього"


Сторі-баттл "Формула майбутнього"- інтелектуальний конкурс ЛЯНОД для школярів 5-11 класів, метою якого є активізація творчої діяльності талановитих дітей, формування комунікативної компетентності, розвиток у дітей та підлітків художнього й естетичного  смаку.

Термін проведення -  з 29.01.2021, 09.00 год. до 03.02.2021, 09.00 год.

Мабуть  ви погодитеся, що вміння висловлюватися, формулювати власні думки – необхідні життєві навички для кожної людини. На сьогодні володіння інформацією, її обробка, вміння чітко передавати почуття, аргументувати свою позицію – запорука успішності.

Все більше набирає популярності  мистецтво сторітелінгу- складання історій. Під такою «історією» розуміється будь-яка сюжетно пов'язана розповідь, яка є виразом думки людини щодо подій історії.

Наш конкурс сторі-батл пропонує приєднатися до створення історій, спробувати себе у мистецтві сторітелінгу.

Завдання  для учасників: написати   історію "Формула майбутнього" з використанням зображень кубиків Рорі. 

Термін проведення -  з 29.01.2021, 09.00 год. до 03.02.2021, 09.00год. О 9.00 у середу  ми закриваємо форму і більше не приймаємо розповіді.

За  покликанням нижче ви знайдете гугл форму. Заповніть її, розмістіть там свою історію і натисніть- "відправити".

https://docs.google.com/forms/d/13ACxSi97A1JnPBRT-2L9Z6FV_gjmEG2NEuO1H0V6UzQ/edit?usp=sharing

Історія повинна бути змістовною, логічно послідовною, точною, виразною, зрозумілою слухачам, самостійною, невеликою за розмірами. 

Важливо також, щоб вона містила усі 9 слів, які були зафрахтовані вами у  віконечку з картинками! Ви знайдете їх у гугл-формі за покликанням!

Учасники конкурсу будуть нагороджені дипломами, а переможець та призери- грамотами УОН ТМР.

Можливі сюрпризи, але поки що ми про це говорити не будемо!!! Нехай сюрприз дійсно буде сюрпризом! До оцінювання робіт буде залучено компетентне журі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар