неділю, 23 квітня 2023 р.

Із Всеукраїнським Днем психолога!!!

" Два крісла стоять навпроти один одного. Двоє людей розмовляють. Один із них поринає у власний внутрішній світ, досліджує свій страх, свій біль, виявляє гнів або натикається на несподівані сумніви. Інший — провідник у цій подорожі. Він непогано орієнтується на місцевості: сам багато разів проробляв такі подорожі під досвідченим керівництвом. Він не дає прямих порад, але вміє ставити запитання так, щоб подорож не обривалася."  Ірвін Ялом



Дорогі колеги!!! Вітаю з Днем психолога! Цей день присвячений визнанню важливої ролі, яку ви відіграєте в житті людей. Ви допомагаєте іншим зрозуміти себе, вирішувати проблеми та розвиватися як особистості. Ваша робота є надзвичайно важливою та цінною для суспільства, і я бажаю вам успіхів у професійному розвитку, невичерпної енергії та натхнення у роботі з людьми.

Нам випало отримати унікальний досвід : допомагати іншим, самим проходячи крізь події війни... Тож бажаю нам усім мати в собі непохитну віру, безмежну надію, світло, яке не гасне, а поруч із собою -надійні плечі близьких та друзів!!






Немає коментарів:

Дописати коментар