понеділок, 8 листопада 2021 р.

«Грантові програми Європейської Комісії – 2022»

 


3 листопада
 2021 р. відбувся онлайн-тренінг «Грантові програми Європейської Комісії – 2022», організований фундацією «Institute of International Academic and Scientific Cooperation» спільно із представництвом Європейської Комісії в Польщі.

Krzysztof Nalepa, представник Європейської комісії в Польщі в справах культури, освіти, молоді та інновацій поділився практичним досвідом щодо особливостей процедур та методологічних принципів підготовки проектів у грантових програмах та   розповів про можливості участі в спільних польсько-українських проєктах, особливості проєтної діяльності у рамках Еразмус+. 

https://erasmusplus.org.ua/

Ключові пріоритети Програми у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на 2021-2027 рр.: 

https://erasmusplus.org.ua/novyny.html

  • якість в освіті та підготовці, 
  • інклюзія та гендерна рівність, 
  • зелені та цифрові трансформації, 
  • підготовка вчителів і наставників, 
  • вища освіта, 
  • геополітичний вимір. 

Також  продовжується підтримка викладання, навчання та проведення досліджень з питань європейської інтеграції, зокрема щодо майбутніх викликів і можливостей ЄС в межах напряму Жан Моне.


Участь у тренінгу  сприяє розширенню професійних знань та умінь, які застосовуються під час підготовки грантових заявок, знижуючи ризик допущення помилок на етапі написання проєкту, й підвищують шанси на отримання коштів для їх реалізації.


Освітня українcько-польська фундація “Інститут Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці” (IIASC) 

https://www.iiasc.org/adonlinemay2020/?fbclid=IwAR2lxUBIjqvLnwOTPCtskzJ20lLAH2MIsY0yI5Q4fJk2h59OtjvSqnfvaiU&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=onlayn_trening_grantovi_programi_yevropeyskoji_komisiji_2022&utm_term=2021-11-08


проєкти фундації   https://www.iiasc.org/projects/





Немає коментарів:

Дописати коментар